Valper 2015, First kullet

20. februar ble det født 7 valper henh.vis 4 hannhunder og 3 tisper,

mor er Charlescroft California Blonde, og far CH Rowemaris Reason To Celebrate

2 av tispene er er lever/hvit/tan og de resterende er lever/hvit.

Dette er kennel Milside's første kull, og alle valpene fikk derfor First i stamtavlenavnet sitt. 

Valpenes stamtavle

5 av valpene 4 uker

Millside's First Queen/Lilly bor hos Nina Anthonisen i Vestfold.  Lilly har deltatt på noen valpeshow og har blitt Best i rasen, og best i motsatt kjønn.  På sin første offisielle utstilling 9 mnd gml fikk hun exl i premiering.   

Millside's First Kiss/Marit bor på Mysen hos Stine og Sven Erik Windt og deres to barn, Marit lever et aktivt familieliv med masse turer i skog og mark. 

Millside's  First Love/Diva bor i Namna hos Iren Oterholt Foseid med familie.

Millside's First Admiral/Theo ble boende her hos oss.  Han har deltatt på flere valpeshow, har blitt Best i rasen, best i motsatt kjønn vant gr 8 og ble ble best in show 2 på årets østlandsvalp kåring.   På sin første offisielle utstilling i Kongsberg 9 mnd gml ble han 2. beste hannhund og fikk certet for dommer Jessie B. Madsen knl Siegers, Danmark.

Millside's First Captain/Jack bor hos familien Næss i Tønsberg, han lever et aktivt familieliv, med 4 tobeinte "søsken" og en matfar som er jeger så har allerde Jack vært på sin første jakttur. 

Millside's First Prince/Tarzan bor i Rakkestad hos familien Jordet, han bor på gård og har også vært med på sin første jakttur.  

Millside's First Bandit/Timmy bor i Lillestrøm hos Camilla Fagerli og Jørn Lian, Timmy the Bændit var en av mine favoritter, han har en herlig personlighet og utmerket seg i kullet ved å være den som var først til å teste ut og prøve nye ting.     

Millside's First Kiss/Marit 9 mnd
Millside's First Love/Diva 9 mnd
Millside's First Queen/Lilly og Nina på Østlandsvalpen august 2015.
Millside's First Admiral/Theo på Østlandsvalpen august 2015.
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE